Shkoni te informacioni i produktit
1 nga 9

atra

ALE - Bluze, kanatjere me rripa jeshile dhe bezhe

ALE - Bluze, kanatjere me rripa jeshile dhe bezhe

SKU: 81486309

Çmimi i rregullt 3,800.00 Lek
Çmimi i rregullt 5,500.00 Lek Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve 3,800.00 Lek
Me ulje E shitur
Zgjidh Masen
Zgjidh Ngjyren

Bluze.

Kanatjere me rripa.

Jeshile dhe bezhe.

Me rripa.

Materiali.

100% Viskoze.

Shihni detajet e plota