Shkoni te informacioni i produktit
1 nga 9

atra

ALE - Jumpsuit me rripa blu dhe jeshile

ALE - Jumpsuit me rripa blu dhe jeshile

SKU: 8916492

Çmimi i rregullt 5,500.00 Lek
Çmimi i rregullt 11,100.00 Lek Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve 5,500.00 Lek
Me ulje E shitur
Zgjidh Masen
Zgjidh Ngjyren

Jumpsuit i lirshem.

Blu dhe jeshile

Me aksesor te rripat.

Materiali.

100% Viskoze

Shihni detajet e plota