Shkoni te informacioni i produktit
1 nga 5

atra

ALE - Fustan vjeshtor me lule

ALE - Fustan vjeshtor me lule

SKU: 8915325

Çmimi i rregullt 6,800.00 Lek
Çmimi i rregullt 13,600.00 Lek Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve 6,800.00 Lek
Me ulje E shitur
Zgjidh Masen
Fustan vjeshtor, me gjatesi perfekte,i pershtashem per te dal dhe per pune.
Shihni detajet e plota