Shkoni te informacioni i produktit
1 nga 7

atra

ALE - Strece jeshile dhe te zeza lekure

ALE - Strece jeshile dhe te zeza lekure

SKU: 8917388

Çmimi i rregullt 4,000.00 Lek
Çmimi i rregullt 8,000.00 Lek Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve 4,000.00 Lek
Me ulje E shitur
Zgjidh Masen
Zgjidh Ngjyren

Strece te zeza lekure.

Materiali.

100% Poliuretani.

Shihni detajet e plota