Shkoni te informacioni i produktit
1 nga 10

atra

ONLY - Xhup i zi dhe bojqielli ,i lehte

ONLY - Xhup i zi dhe bojqielli ,i lehte

SKU: 15242441

Çmimi i rregullt 5,500.00 Lek
Çmimi i rregullt 6,100.00 Lek Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve 5,500.00 Lek
Me ulje E shitur
Zgjidh masen
Zgjidh Ngjyren

Xhup i lehte .

I zi, bojqiell.

Me xhepa .


Shihni detajet e plota