Shkoni te informacioni i produktit
1 nga 7

atra

ONLY - Xhup kaf dhe i zi shkurter lekure

ONLY - Xhup kaf dhe i zi shkurter lekure

SKU: 15261464

Çmimi i rregullt 4,900.00 Lek
Çmimi i rregullt 7,400.00 Lek Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve 4,900.00 Lek
Me ulje E shitur
Zgjidh Masen
Zgjidh Ngjyren
Xhup lekure i shkurter ,teper stil dhe i ngrohte .
Shihni detajet e plota